کد خبر 284345
۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸

پیام رئیس جمهور بنین پس از کودتای نافرجام

پیام رئیس جمهور بنین پس از کودتای نافرجام

«پاتریس تالون» رئیس جمهور بنین پس از کودتای نافرجام در این کشور گفت که اوضاع «کاملا تحت کنترل» است و شهروندان می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود بازگردند.

به گزارش حیات، رئیس جمهور بنین در سخنرانی خود همچنین یادآوری کرد که «گروه کوچکی از سربازان، شورشی را برای حمله به نهادهای جمهوری‌خواه و بی‌ثبات کردن کشور با به چالش کشیدن نظم دموکراتیک آغاز کردند اما اکنون اوضاع تحت کنترل است.»

به نقل از شبکه خبری تی.آر.تی، وی همچنین گفت که به عنوان رئیس جمهور و فرمانده کل ارتش بنین، اقدامات لازم را برای تامین امنیت در کشور انجام داده است.

رئیس جمهور بنین در ادامه همچنین از مقامات ارتش که «جمهوری‌خواه و وفادار به کشور» باقی ماندند، تشکر و سوگند یاد کرد که این اقدام «بدون مجازات نخواهد ماند».

گروهی از سربازان بنین اوایل روز یکشنبه با ورود به ساختمان تلویزیون دولتی این کشور اعلام کردند که تالون را از قدرت برکنار و سرهنگ «پاسکال تیگری» را به رهبری «کمیته نظامی برای بازسازی» تازه تاسیس منصوب کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha